Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID 19 (κορονοιός), η διαδικασία του τεστ και η επιμέρους ανάλυση παραμένουν ασφαλή και δίχως ρίσκο για το έμβρυο. Για νεότερα που αφορούν τον ελεγχο Nifty και τα σημεία όπου διενεργείται - έφοσον δεν είναι εφικτό στην κλινική που επιθυμείτε- χρησιμοποιήστε την φόρμα επικοινωνίας που διαθέτουμε στη σελίδα μας. Με χαρά θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την πραγματοποίηση του ελέγχου.

Ο έλεγχος NIFTY™

Ο κορυφαίος μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος (NIPT) στον κόσμο. Πάνω από 5.000.000 εγκυμονούσες γυναίκες έχουν πραγματοποιήσει το τεστ NIFTY μέχρι σήμερα.

Παρουσίαση NIFTY™

Το NIFTY™ (Μη επεμβατικός έλεγχος τρισωμίας εμβρύου) είναι ένας ασφαλής, απλός, μη επεμβατικός προγεννητικός έλεγχος (NIPT), ο οποίος προσφέρει έναν προγεννητικό έλεγχο για συγκεκριμένες γενετικές διαταραχές ήδη από τη 10η εβδομάδα κύησης.

Με χρήση της τελευταίας τεχνολογίας αλληλούχισης γονιδίων, το NIFTY™ παρουσιάζει ακρίβεια >99% για τον εντοπισμό των τριών πιο συχνών τρισωμιών κατά τη γέννηση, τα οποία είναι τα σύνδρομα Down, Edwards και Patau. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την εξέταση, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

Περισσότερες πληροφορίες

Πώς πραγματοποιείται το NIFTY

Ασφαλής.

Μη επεμβατικός χωρίς κίνδυνο αποβολής.

Απλός.

Έλεγχος από μικρό δείγμα μητρικού αίματος 10 ml ήδη από τη 10η εβδομάδα της κύησης.

Ακριβής.

>99% ευαισθησία για την ανίχνευση διαταραχών τρισωμίας, όπως το σύνδρομο Down.

Αξιόπιστο.

Διεξαγωγή περίπου 5.000.000 ελέγχων παγκοσμίως με ποσοστό ψευδώς θετικών αποτελεσμάτων μόλις 0,05%.

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας COVID 19 (κορονοιός), η διαδικασία του τεστ και η επιμέρους ανάλυση παραμένουν ασφαλή και δίχως ρίσκο για το έμβρυο.

Επικοινωνήστε μαζί μας, με χαρά θα σας παρέχουμε τις απαραίτητες πληροφορίες για την πραγματοποίηση του ελέγχου.

Αυτό το πεδίο είναι απαραίτητο.
Αυτό το πεδίο είναι απαραίτητο.
Αυτό το πεδίο είναι απαραίτητο.